Rádió P - A polgárőr rádió - A Várpalota Városi Polgárőrség is bekapcsolódott a segítségnyújtásba (+fotók)

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

vpalotapolgVárpalotán egy háromgyerekes anyukának leéget a házuk tetőszerkezete, így az anyuka és a három pici gyerek - akik 3, 6 illetve 7 évesek - fedél nélkül maradtak.

 

Több szervezet is ígérte, hogy segít rajtuk, de a Várpalotai Polgárőrség vállára vette az esetet. Adományokat gyűjtenek a polgárőrség irodáján, amik ruhaneműk, élelmiszer, építő illetve tüzelőanyag.  

Dobai Zsolt alelnök felvette a kapcsolatot Enyedi Imre építésszel, aki felméri az anyag, és ember szükségletet a helyreállításához. Dobai Zsolt építési vállalkozó pedig a helyszínen fogja az önkéntesek munkáját, valamint a felhasználandó anyagok logisztikáját fogja koordinálni. Nyitrai Béla elnök úr feladata pedig az önkéntes polgárőrök létszámának koordinálása, hogy minden nap annyi munkás legyen, a helyszínen amennyi éppen kell. Mivel a helyszín egy meredek hegyoldalon található, a polgárőrség felvállalta, hogy az önkénteseket a városból a hegyre fel, illetve lefuvarozza a segíteni kívánó önkénteseket.

- Elsősorban az egyesületből szeretnénk kiállítani a létszámot, de ha kevésnek bizonyulunk, akkor a Várpalotai régióból is kérünk polgárőr segítséget. Természetesen akad még néhány kisvállalkozó, aki segít, valamint a Veszprém megyei Napló is nagyban segít az adománygyűjtésben. -mondta Nyitrai Béla elnök.

 

A polgárőrség szeretné ha a gyerekek a karácsonyt már a helyreállított otthonukban ünnepelhetnék.

 

 

További fotókat megtekinthetik a képre kattintva. 

 

 

 

 

 

(Kiskőrösi László)

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.