Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Mindenszentek és Halottak napi megemlékezés biztosítása Szegváron

A Mindenszentek és Halottak napja alkalmából a helyi körzeti megbízott rendőrökkel szorosan együttműködve a Szegvári Polgárőr Egyesület polgárőrei a közösen ügyeltek a szegvári temető biztonságára az oda érkezők parkolására, valamint biztosították környéken a balesetmentes közlekedést.

A Szegvári Polgárőr Egyesület szolgálatot teljesítő tagjai a rendőrséggel közös 4 napos szolgálatteljesítés során megakadályozták az ilyenkor gyakrabban előforduló bűncselekmények (gépkocsi feltörések, zseblopások, viráglopások, sírrongálások) elkövetését. Felszólították őrizetlenül hagyott vagyontárgyak pl. a kerékpárok, csomagok, táskák, koszorúk, virágok egyéb értékek tulajdonosait értéktárgyaik megóvására, ill. azokra a tulajdonos visszaérkezéséig kiemelten figyeltek.

A szolgálatellátáson túl megemlékeztek elhunyt polgárőrtársaikra is, ahol a kegyelet virágait helyezték el a sírhelyüknél.

A szolgálatteljesítés során rendkívüli esemény nem történt, az emlékhelyekhez ellátogató hozzátartozók körültekintően betartották a közúti előírásokat, figyelték a polgárőrök és a rendőrök irányítását valamint türelmet és tiszteletet tanúsítottak embertársaik iránt - mondta Privóczki Zoltán elnökhelyettes.

Fotó: Privóczki Zoltán