Hiba
  • A sablon ehhez a megjelenítőhöz nem érhető el. Kérjük, forduljon webhelyünk adminisztrátorához.

Színes

Évzárót tartottak a Pásztói járási polgárőrök

Héhalomban tartották meg, évzárójukat Pásztói járás Polgárőrei  December 18-án.

 

Az évzárót Bakos József Héhalom Polgármestere nyitotta meg. Üdvözölte a meghívottakat Vida Ottó Kolozs r. ezredes, rendőrségi főtanácsos Pásztói  rendőrkapitány urat, Vágvölgyi Géza r.őrnagy urat, NAV részéről Csörsz  Zsuzsanna őrnagy asszonyt, Polgárőrség részéről Vass Miklós Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnökét , dr. Bilisics Péter Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökét, Csányi János Gödöllői Járás Koordinátorát, Bagi Krisztián Aszódi Polgárőrség Vezetőjét, és nem utolsó sorban, Pásztói Járás Polgárőr Elnökei és Héhalomi Polgárőrség tagjait.

Elmondta hogy úgy érzi egyre jobban szűkség van a Polgárőrségre , ugyanis nagyon sok visszajelzést kap a település lakosaitól,mennyire jó hogy vannak Polgárőrök,segítőkészek és jelenlétükkel szinte nullára csökkent a bűnözés a település környezetében.

 

Átadta a szót Vass Miklósnak a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte a járás polgárőreinek a sok munkát és azt mondta, hogy így tovább. Gratulált a pályázaton nyert gépjárművekhez. Az ünnepek alatt arra kért mindenkit emeljék a szolgálati órák számát, a települések biztonsága érdekében, és újra kell éleszteni a szem mozgalmat, ami annak idején Nógrád Megyéből indult.

Vida Ottó Kolozs r. ezredes, rendőrségi főtanácsos Pásztói  rendőrkapitánya megköszönte az éves munkát és elmondta azt is hogy nagyon sokat köszönhet a Rendőrség a Polgárőrségnek, a járás Polgárőrei kimagaslóan sok óra számban teljesítettek a szolgálat közösen a Rendőrséggel, ezt még egyszer nagyon szépen megköszönte és kiemelte hogy a Rendőrség stratégiai partnere a Polgárőrség.

Dr. Bilisics Péter Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte Pest Megyei rendezvényeken nyújtott segítséget a Héhalmi és a Béri polgárőröknek (Hungaroring,Aszód fesztivál). Kimagasló munkájáért Markolt Barnabás Héhalmi Polgárőrnek, Vass Miklós emléklapot adott át.