Rádió P - A polgárőr rádió - Baleseti helyszínt biztosítottak a gombai polgárőrök

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Időkép

Országos Polgárőr Nap

Hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség Sopronban

Fodor Tamás, a XXII. Országos polgárőr napnak helyszínt adó város, Sopron polgármestere köszöntötte a mintegy ötezer résztvevőt, akik tizenkilenc megyéből érkeztek az eseményre, hangsúlyozta, hogy városukban is hatékonyan működik együtt a polgárőrség és a rendőrség.

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia

Polgárőr Akadémia 9

Elégedett oktatók és hallgatók

Bővebben...:

Polgárőr Akadémia 8

Továbbra is kedvenc a kommunikációs tréning.

Bővebben...:

A helyszín biztosításában és a forgalom terelésében, illetve a mentésben résztvevők segítése érdekében 10 fő polgárőr vett részt összesen, mintegy 5 órán keresztül.

Július 17-én délután súlyos közlekedési baleset történt Gombán. A településre vezető főközlekedési úton négy és fél órán keresztül biztosították a teljes útzárai a gombai polgárőrök, így a balesetben megsérültek ellátása, mentése, valamint a helyszínelés is egyszerűbb volt.

A helyszínre mentőhelikopteren kívül 3 mentőautó, 2 tűzoltóautó és 4 rendőrségi gépjármű is érkezett. A karambolozó két járműben összesen öten ültek, közülük három felnőtt könnyebben, míg egy gyerek súlyosan megsérült​.

​Külön jó érzés volt a polgárőröknek, hogy a helyi lakosok közül többen is önzetlenül segítettek nekik, ivóvízzel, kávéval, jéggel, jó szóval és biztatással. 

Copyright © 2017 Rádió P - Jogában áll hallgatni!  Rights Reserved.